Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Ekvadora i SAD

Dva promo koeficijenta su i danas na meniju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Ekvadora i SAD

Sponzorski tekst

Potpuna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja usmjerena je na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Tako je i u Mozzartu, čije su kladionice pripremile velika iznenađenja i za utorak.

Pred vama su danas specijaliteti, kao i najveće kvote na svijetu u dva meča Svjetskog prvenstva. U pitanju su jedinica na Ekvador u obračunu sa Senegalom, kao i na slavlje Sjedinjenih Američkih Država protiv Irana.

Do 21. 12. u Mozzartu je do sada najveća nagradna igra. Pogodi najduži tiket i osvoji stanove u Banjaluci i Sarajevu. Svaki dan dijelimo 2 telefona. Saznaj više na linku.

EKVADOR - SENEGAL (UTORAK, 16.00), KEC 2.55

Reprezentacija Ekvadora, ako ne senzacionalno onda sasvim neočekivano, ubjedljivo se plasirala na Svjetsko prvenstvo iz Južne Amerike, što je automatski dovelo do toga da su Trikolori smatrani jasnim kandidatima za prolaz u osminu finala. Ekvadorci su ovaj status u potpunosti opravdali na otvaranju Mundijala savladavši domaćina Katar sa 2:0. U drugom kolu Ekvadorci su igrali sa Holandijom 1:1, zahvaljujući čemu su izjednačeni na prvom mjestu sa četiri boda. Pred početak Svjetskog prvenstva Senegal je izgubio glavnu zvijezdu u liku Sadija Manea i to je ozbiljno uticalo na napadački potencijal Lavova iz Terange. Senegalci su u prvom kolu izgubili od Holandije sa 2:0, dok su u drugom kolu savladali Katar sa 3:1. Senegalu je potrebna pobjeda, svaki drugi rezultat će ih izbaciti sa turnira.

IRAN - SAD (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2.15

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Reprezentacija Irana deklasirana je u meču uvodnog kola Grupe B Svjetskog prvenstva protiv Engleske (6:2), a u okršaju sa Velsom odlično se pokazala u defanzivnim formacijama (2:0). Iranci su odlučili da rizikuju u drugoj utakmici i uspjeli su da dođu do tri boda, savladavši Velšane kasnim golovima. Sada je pred Irancima borba sa SAD, koja će svakako biti beskompromisna i teška. Yankeesima je potrebna pobjeda, ali Iran je savršeno zadovoljan remijem pod određenim uslovima. Sjedinjene Američke Države nisu uspjele pobijediti u drugom meču na Svjetskom prvenstvu, ali nisu ponovo izgubile, odigravši 0:0 sa Engleskom. Ovi rezultati Yankeesa ne ostavljaju mnogo prostora za manevar u finalnom susretu grupne runde. Samo pobjeda nad Iranom garantovaće Amerikancima plasman u doigravanje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi