Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Tunis i Francusku

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Tunis i Francusku

Sponzorski tekst

Mundijal je u epicentru, borba za nokaut fazu u Kataru se zahuktava. 

Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dva keca koje će u svakom trenutku da budu najveća na svijetu, na Tunis protiv Australije i Francusku protiv Danske. Oba duela su iz Grupe D.

TUNIS – AUSTRALIJA (SUBOTA, 11.00), KEC 2,35

Tunišani su odigrali odlično protiv Danske, bili bliži pobjedi u prvom kolu, ali remi bez golova nije loš start za Orlove Kartagine. Australijanci su hrabro krenuli, poveli protiv Francuza, ali su na kraju doživjeli težak poraz (1:4). Oba tima moraju da idu na trijumf ako žele u osminu finala. Tunis će imati veliku podršku navijača, ali za rivala imaće izuzetno motivisane Kengure. Afrička selekcija najveće nade polaže u napadača danskog Odenzea Isama Džebalija. Nije uspio da zatrese mrežu Kaspera Šmajhela, a sada će pokušati da povede svoj tim do trijumfa koji bi ga približio nokaut rundi. Opširniju najavu meča pročitajte OVDJE.

Tokom trajanja Svjetskog prvenstva u Kataru, Mozzart organizuje navjeću nagradnu igru na ovim prostorima – POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI STANOVE U CENTRU BANJALUKE I SARAJEVA. Više pročitajte OVDJE

FRANCUSKA – DANSKA (SUBOTA, 17.00), KEC 1,92

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Trikolori su, uz Brazul, najveći favoriti za titulu. Didije Dešan je ostao prije šampionata bez Karima Benzema, ali i dalje puca od kvaliteta kod Galskih peltova. Prvenstvo je završio i defanzivac Bajerna Lukas Ernandez, ali nema sumnje da iskusni stručnjak ima prave zamjene. Danci nisu briljirali protiv Tunišana, pa sada moraju da se vade protiv branioca titule. Ove dvije selekcije su igrale u Ligi nacija ove jeseni i oba puta je dobila skandinavska selekcija, u Kopenhagenu sa 2:0, a u Parizu sa 2:1. Mundijal je nešto sasvim drugo, sada se pitaju Francuzi. Kasper Dolberg je dobio šansu od početka protiv Tunisa, a sada bi napad mogao da predvodi Andreas Kornelijus, strijelac oba gola u Parizu protiv svjetskog šampiona ove godine. Kilijan Mbape i Olivije Žiru su zaduženi za pogotke kod prvaka iz Rusije 2018. godine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije