Sporna situacija iz drugog ugla: Je li bila ispravna odluka da se poništi gol Veležu?

Procijenite sami

Sporna situacija iz drugog ugla: Je li bila ispravna odluka da se poništi gol Veležu?

E. Škorić

Susret Veleža i Željezničara, koji je u subotu odigran na stadionu Rođeni u Mostaru, završen je podjelom bodova (1:1), ali bilo je pritužbi na suđenje.

U Mostaru žale za propuštenim prilikama, kao i za poništenim golom Nusmira Fajića u 54. minuti.

Sudija Ermin Sivac je rastužio domaće pošto je dosudio igranje rukom Brandaa u akciji u kojoj je Fajić zatresao mrežu Željezničara.

Uslijedili su veliki protesti domaćina, a nakon meča trener Rođenih Feđa Dudić govorio je o spornom momentu.

"Ne znam šta je sudija vidio u onoj situaciji. To morate njega pitati. Ako je poništen čist gol, onda su nama oduzeta dva boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pojavio se novi snimak na internetu, pa ovu situaciju možete pogledati i iz drugog ugla, te možete sami da procijenite da li je Velež oštećen ili je Sivac ipak donio ispravnu odluku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tracy1
vidilo ovo ruke nije
14 15
VelaHavle
Gledaj ****a****a.ba ili ti ga themaniacs.org sto na sve nacine pokusavaju opravdati Amarov kriminal u kupovini i namjestanju sufija... sutra ocekujem jos jedan snimak
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi