STARline predstavio Mercedes-Benz modele

Ovlašteni Mercedes-Benz partner za Bosnu i Hercegovinu

STARline predstavio Mercedes-Benz modele

M. Šljivak

Kompanija STARline d.o.o. ovlašteni Mercedes – Benz partner za Bosnu i Hercegovinu, u subotu je ispred sarajevske Katedrale održala promociju vozila Mercedes Benz. Svi zainteresovani imali su se priliku uvjeriti u udobnosti i performanse izloženih vozila. Tako su građani Sarajeva uživali uz Mercedes E-klase, GLC-klase, C-klase, C Coupe - klase iz komercijalnog programa VITO.

Također, svi posjetioci su se mogli informisati o najaktuelnijoj ponudi i novitetima kada su u pitanju ova vozila u pitanju.

STARligne je putem određenih informacija dodatno pripremio zanimljive informacije o uslovima kupovine Mercedes-Benz brenda.

“STARline se želi približiti postojećim i potencijalnim klijentima i predstaviti im najjednostavniji put do popularne "zvijezde", te upoznati sa prednostima ovlaštenog servisa koji ima sve potrebne kapacitete da na najbolji način brine o vašem Mercedes-Benz vozilu", ističu u STARlineu.

U posebnoj akciji donosioc letka koji se bude dijelio za vrijeme trajanja promocije, ostvaruje pogodnost i popust od 20% na punjenje klime kao i besplatan pregled vozila u 20 kontrolnih tačaka.

STARline je  u prilici da brže i pouzdanije isporučuje najnovija vozila marke Mercedes-Benz, a postojećim vlasnicima omogućava postprodajnu podršku kroz ovlašteni servis opremljen najsavremenijom opremom u kojem radi stručno i od Mercedesa certificirano osoblje. Također, STARline ima i riješeno pitanje redovnog snabdijevanja originalnim rezervnim dijelovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi