Status Milice Zeljković i dalje nema epilog

Ništa od igranja u Nišu

Status Milice Zeljković i dalje nema epilog

D. Vejo

Banjalučka košarkašica Milica Zeljković i dalje nije riješila situaciju po pitanju nove sredine.

Nakon što je suspendovana zbog navodnog kršenja discipline u Mladom Krajišniku, talentovana igračica odlučila je da potraži novi klub.

Interesovanje za Zeljkovićevu pokazali su timovi iz Srbije. Niš je bio najkonkretniji po pitanju dovođenja pomenute košarkašice, međutim postoji jedna prepreka.

"Miličin status još uvijek nije riješen. U KS Srbije, dobili su odluku da je ona suspendovana, što nije istina jer Milica ima raskid ugovora. Međutim, odlučila sam da svu dokumentaciju prikupim te zajedno sa odlukom PKO pošaljem u KS Srbije", izjavila je za SportSport.ba menadžerica Milice Zeljković, Gordana Šurlan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi