Stefano Pioli komentarisao povredu Rade Krunića u reprezentaciji

Nije krio razočarenje

Stefano Pioli komentarisao povredu Rade Krunića u reprezentaciji

A. Čaušević

Rade Krunić se povrijedio tokom septembarskog okupljanja reprezentacije BiH. 

Krunić nije igrao protiv Francuske, bio je pošteđen protiv Kuvajta, očekivalo se da bude spreman za Kazahstan, ali na posljednjem treningu požalio se na bolove u listu i nije igrao.

Odlični veznjak je vrlo dobro otvorio sezonu u Milanu zbog čega i trener Rossonera Stefano Pioli nije krio razočaranje zbog povrede bh. reprezentativca.

"Bila je to dobra pauza za nas, ali nije nam trebala Krunićeva povreda. Dolazi period u sezoni kada igramo svako tri dana", rekao je Pioli.

Krunić neće igrati Lazija, dok je upitan i njegov nastup u Ligi prvaka protiv Liverpoola na Anfield Roadu. Slično je i sa Oliverom Giroudom koji je pozitivan na koronavirus.

"Krunića neće biti, baš kao što neće biti i Girouda. On ne trenira već dvije sedmice, vidjet ćemo ga u ponedjeljak", dodao je Pioli.

U ponudi kladionice MaxBet možete vidjeti cijelu ponudu za utakmicu Milan - Lazio to ovdje Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi