Sterling je pogodak posvetio ljepotici koja je prije nekoliko dana tragično preminula

Gol za Steffie Gregg

Sterling je pogodak posvetio ljepotici koja je prije nekoliko dana tragično preminula

E. Škorić

Engleska je sinoć u Budimpešti slavila s 4:0 protiv Mađarske i tako je nakon četiri kola na maksimalnom učinku od četiri pobjede.

Englezi silovito idu ka Kataru, a mrežu Mađarske sinoć prvi je načeo Raheem Sterling. Dok kod Pepa Guardiole više nije starter i uglavnom ulazi s klupe, Gareth Southgate mu vjeruje.

Sterling je u 55. minuti postigao gol kojim je slomljen otpor Engleza, a kasnije su Hane, Maguire i Rice dokrajčili domaćina, čiji navijači su ponovo na udaru zbog raznih incidenata, a najprije zbog toga što su rasistički vrijeđali tamnopute engleske igrače.

Sterling je pogodak protiv Mađarske posvetio 26-godišnjoj Steffie Gregg. Ona je ranije ove sedmice tragično preminula. Tačnije, Jamajčanka je preminula 31. avgusta u Miamiju.

Prema izvještajima medija, bila je bolesna od ranije, ali je umrla usljed komplikacija nastalih koronavirusom.

Ona je bila dobra prijateljica Sterlingu, te je ranije u dresu engleske zvijezde pratila neke mečeve Manchester Cityja.

Oglasi

Engleska naredni meč igra već za dva dana, pošto dočekuje Andoru i ima dobru priliku da nastavi svoj sjajan niz. U ponudi MaxBet kladionice možete da nađete bogatu ponudu za sve mečeve, pa tako i za ovaj. Kliknite OVDJE za detaljni pregled.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

Lewa_9
Zar i u vijestima o nečijoj smrti morate gurati ovo kladionicarsko smece? Kakvo ste vi zlo! Fuj
10 1
BogatiDijasporac
"Sterling je u 55. minuti postigao gol kojim je slomljen otpor Engleza" Valjda Sterling igra ZA Englesku?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije