Sutra je derbi, ali ništa neće ličiti na onaj iz prošle godine
Foto - EPA

Hertha čeka Union

Sutra je derbi, ali ništa neće ličiti na onaj iz prošle godine

M. Šljivak

Gradski rivali Hertha i Union Berlin sutra će međusobnim duelom otvoriti 27. kolo Bundeslige.

Međutim, na ovom derbiju koji je trebao 'zapaliti' Njemačku barem na jedan dan neće biti onog najvažnijeg - navijača. Ogromni Olimpijski stadion bit će bukvalno prazan, no na terenu derbi vjerovatno ništa neće pokvariti.

Zato se rado sjećamo derbija iz prošle godine. Union Berlin je s 1:0 pobijedio Herthu na svom terenu u novembru, a sada slijedi revanš na Olimpiskom stadionu koji će biti pust.

Sve je gorilo prošle godine. Navijači su bili na terenu i sve je bilo zaista ludo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, ovu utakmicu možete načiniti zabavnijom pored malih ekrana. Kladionica Mozzart vam omogućava ogroman broj opklada na ovaj meč i na vama je da iskoristite odlične kvote.

Opkladu za meč Hertha - Union ostavite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.