Svaka greška se skupo plaća: Chelsea će igrača kojeg je otjerao platiti 90 miliona eura?
Rice (desno) na fotografiji pored Masona Mounta, današnjeg veznjaka Chelseaja

Rice se vraća?

Svaka greška se skupo plaća: Chelsea će igrača kojeg je otjerao platiti 90 miliona eura?

E. Škorić
Teme:

Ofanzivni veznjak West Hama Doclan Rice na meti je velikih engleskih klubova, a između ostalog žele ga Chelsea i Manchester United.

Rice ima samo 21 godinu i već je sakupio sedam nastupa za reprezentaciju Engleske, a Chelseajev menadžer Frank Lampard ima veliku želju da ga dovede.

I on je, kao i mnoga talentovana djeca, svojevremeno boravio u Chelseaju. S 14 godina je morao da napusti Chelsea i ode u West Ham, a evo sedam godina kasnije Plavci su spremni pokajati se, priznati pogrešku i vratiti ga natrag, no samo će to sada koštati.

Rice ima ugovor s West Hamom do ljeta 2024. godine, a londonski klub planira ga prodati za vrtoglavih 90 minuta eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako bi ga kojim slučajem Chelsea i pristao platiti 90 miliona eura, bio bi to klupski rekord jer je prethodno golman Kepa Arrizablaga Athleticu plaćen 80 miliona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Sta su igraca otjerali poputSalaha/De Brujne i tako dalje.
3 0
ratip irats
DaBogda da bude cifra koja je napisana. Zadugo nece biti velikih transfera...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi