Tragedija u Italiji: 19-godišnji fudbaler pronađen mrtav u garaži

Tužne vijesti iz ekipe Martina

Tragedija u Italiji: 19-godišnji fudbaler pronađen mrtav u garaži

Velika tragedija zadesila je fudbalski klub Martina.

U pitanju je ekipa koja se takmiči u nižem razredu italijanskog fudbala, a koja je na naslovnice nažalost došla zbog nemilog događaja.

Naime, 19-godišnji fudbaler ove ekipe Fabiano Colucci je pronađen mrtav u garaži kuće u kojoj je živio.

"Šokirani smo nakon ovih vijesti. Pitao sam rukovodstvo lige da otkaže naš naredni meč. Trenutno ne možemo naći razlog za ovako šokantan razvoj situacije", rekao je predsjednik Martine Lacarbonara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, igrači su shvatili da nešto sa Coluccijem nije u redu nakon što je kasnio na okupljanje gdje su kapiten i ostali trebali održati sastanak, pa je kapiten ekipe Marco Amato "upalio alarme" nakon čega je Fabiana njegov brat pronašao mrtvog u garaži porodične kuće.

Sigurno da će se u narednim danima znati nešto više o ovom nemilom događaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi