U Mostaru uskoro premijera dokumentarnog filma o pokojnom Krešimiru Bandiću

Premijera će biti održana u domu Hercega Stjepana Kosače

U Mostaru uskoro premijera dokumentarnog filma o pokojnom Krešimiru Bandiću

U Mostaru će se uskoro, točnije 05.03. u domu Hercega Stjepana Kosače održati premijera dokumentarnog filma posvećenog prerano preminulom Krešimiru Keti Bandiću. 

Pokojni Bandić preminuo je iznenada 05.03.2019. godine u stanu kod prijatelja u 24. godini života a njegova smrt šokirala je sportsku javnost u našoj zemlji. 

Bio je golman mostarskog HŠK Zrinjski nakon kojeg je početkom 2018. godine prešao u NK Široki Brijeg. U filmu o Keti govore njegova obitelj, prijatelji, treneri, suigrači, te pripadnici navijačkih skupina Ultras i Škripari koji su na poseban način cijenili Bandića i kao igrača i kao čovjeka. 

Produkciju filma radila je RTV HB a autor filma je novinar Albert Pehar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije