U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac

Ekipi iz okoline Doboja stigla nova oprema nakon osam godina

U novim dresovima do vrha tabele: Mozzart podržao FK Vučijak Majevac

Sponzorski tekst

U Fudbalskom klubu Vučijak iz Majevca kod Doboja ljubav prema fudbalu gaje od 1976. godine. Njihov prvi tim trenutno se takmiči u Trećoj ligi, a već godinama igraju u istim dresovima. Naime, u majskim poplavama 2014. godine uništena je oprema koju su do tada koristili, pa su proteklih osam godina igrali u jedinoj garnituri koji su uspjeli da nabave. Tome je došao kraj jer ih je regionalni lider u priređivanju igara na sreću usrećio novom opremom.

„Hvala kompaniji Mozzart na ovom gestu. Svi smo oduševljeni, a ovaj poklon nam je dobar podsticaj za nastavak takmičenja jer momcima novi dresovi zaista mnogo znače“, kaže Nenad Ostojić iz FK Vučijak Majevac, Doboj.

Opis nije dostupan.

Njihov prvi tim čini 28 seniora, a podmladak 18 kadeta. Seniori, koji su zablistali u novim dresovima, trenutno se takmiče u Trećoj ligi RS gdje su šesti na tabeli. Ambicija im je da do kraja sezone održe poziciju ili napreduju na ljestvici, a izvjesnije je da će im to poći za rukom iduće sezone.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Opis nije dostupan.

Fudbaleri iz okoline Doboja tako su se pridružili porodici klubova koji se za bodove bore u opremi za znakom „M“. A takvih je na stotine širom BiH jer su novu opremu iz Mozzarta dobili u akciji „Novi dresovi za nove šampione“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije