Dobre vijesti za navijače Ukrajine pred meč protiv BiH

Moći će se testirati i na stadionu

Dobre vijesti za navijače Ukrajine pred meč protiv BiH

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak igra u gostima protiv Ukrajine meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su jučer slavili u Kazahstanu sa 2:0 i ostali su u borbi za plasman u baraž. U preostale tri utakmice našoj selekciji potrebna su tri boda.

Bh. selekcija će već u utorak gostovati protiv Ukrajine, a narednog mjeseca ćemo u Zenici igrati protiv iste ekipe, te protiv Finske.

Meč između Ukrajine i BiH igra se na Lviv Areni koja može primiti preko 30.000 gledatelje. Ipak, i u Ukrajini su na snazi epidemiološka pravila koja navijači moraju da poštuju.

Fudbalski savez Ukrajine objavio je da navijači moraju imati negativan test ne stariji od 72 sata ili potvrdu da su u potpunosti vakcinisani kako bi mogli ući na stadion i gledati meč.

No, iz Saveza ove zemlje obradovali su navijače jer su potvrdili da će na dan utakmice u blizini stadiona biti moguće da navijači naprave brzi test koji će važiti pri ulasku na stadion.

Navijači mogu i sutra da se testiraju u laboratorijama u Lvivu, a ako to urade u određenim laboratorijama dobit će čak i popust.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, utakmica između Ukrajine i BiH igra se u utorak od 20:45 sati. Također, već su poznate i kvote za ovaj meč, a možete ih pogledati u ponudi kladionice MaxBet i to OVDJE.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi