Ukrajinci najavili moguće sastave za meč Ukrajina - BiH, prognoziraju pobjedu 2:1

Susret se igra u utorak

Ukrajinci najavili moguće sastave za meč Ukrajina - BiH, prognoziraju pobjedu 2:1

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavlja u Ukrajini. 

Ukrajina ima dva boda, ali i susret više tako da bh. reprezentativnci u ovaj susret ulaze nešto rasterečenije.

U prvim susretima oktobarskog ciklusa Ukrajinci su s 1:2 pobijedili Finsku, dok je Bosna i Hercegovina s rezultatom 0:2 nadigrala Kazahstan.

Sasvim očekivano ukrajinski mediji su dosta pažnje posvetili utakmici u Lvivu, a već su i najavili moguće sastave za susret koji se igra u utorak od 20:45 po centralnoevropskom vremenu.

Ugledni Sport predviđa da će BiH praktično igrati u istom sastavu kao i protiv Kazahstana, dok će kod Ukrajinaca biti napravljena jedna izmjena u odnosu na Fince. Umjesto Sobola vjerovatno će igrati Korniieko.

Ukrajina: Pyatov - Tymchyk, Matvienko, Kryvtsov, Zabarny, Kornienko, Stepanenko, Shaparenko, Yarmolenko, Tsygankov, Yaremchuk.

Oglasi

Bosna i Hercegovina: Šehić - Ćivić, Ahmedhodžić, Kovačević, Cimirot, Gojak, Stevanović, Hadžiahmetović, Kolašinac, Džeko, Prevljak.

No description available.

Interesatno da bi u slučaju ovakve postave obje ekipe igrale u sistemu sa trojicom štopera u posljednjoj liniji što bi značilo da nas očekuje vrlo tvrda i neizvjesna utakmica. Ukrajinci su prognozirali pobjedu 2:1 domaćeg tima.

Podsjećanja radi, Bosna i Hercegovina i u slučaju poraza ima sve u svojim rukama te će joj u novembru biti potrebne dvije domaće pobjede protiv Finske i Ukrajine za odlazak u baraž.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ukrajina je očekivano favorit, no ne pretjeran. MaxBet kladionica nudi vam sjajne kvote i bogatu ponudu.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

mujaga13
Lewa 9 alo citas komentare ****m ti sve zivo i mrtvo i ono sto se nije rodilo a rodice se ****m ti mamu sestru djete za prosli komentar Da Bog da ti djeca naopacke hodaju mamu ti i cerkicu alo imas il ces imat
1 8
Amazon63
Treba iskoristiti ovu priliku . Veci pritisak je na njihovoj strani .
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi