Upozorio ga je ljudski, pa i šamarom, kada i to nije bilo dovoljno na pet sekundi postao je zvijer

Žestoko je namlatio dečka sa dugim jezikom

Upozorio ga je ljudski, pa i šamarom, kada i to nije bilo dovoljno na pet sekundi postao je zvijer

A. Čaušević

Ulične tuče i fizički obračuni su vrlo česta pojava u posljednje vrijeme. Neki bez puno pitanja ulaze u obračun te primjenjuju silu, dok ima i oni koji prvo sve pokušavaju riješiti na ljudski način. Ukoliko i to ne prođe onda demonstriraju svoje borilačke vještine.

Ako nije bilo na internetu kao da se nije ni desilo, odnosno ukoliko neki događaj nije zabilježen kamerom i objavljen na nekoj od društvenih mreža obično kao da se nije ni dogodio.

Praktično svako naguravanje ili tuča danas se snime te objave na internetu. To je slučaj i sa tučnom koja se prije nekoliko dana dogodila u SAD-u.

Dečko sa dugim jezikom je provocirao i smatrao da može savladati krupnijeg i snažnijeg od sebe, a vrlo brzo se na mjestu događaja okupilo nekoliko desetina posmatrača.

Mnogi od njih su odmah uzeli mobitele i sve počeli da snime. Na kraju su dobili snimak koji je skupio više miliona pregleda.

Na izgled miran i staložen dečko je pokušao da smiri situaciju i sve okonča na miran način. Prvo je naljubazan način poslao upozorenje da brbljivac prestane sa provokacijama.

Oglasi

To nije urodilo plodom pa je uslijedio šamar koji je samo "zapalio" provokatora koji je mirnog dečka udario podmuklo s leđa.

Nakon tog udarca mirni dečko je naprosto eksplodirao te je serijom brzih udaraca žestoko namlatio izazivača te ga poslao na pod.

Brbljivac je ustao, a mirni dečko ga je samo još jednom pogledao kao da ga želi ukoriti. Poslije toga se provokator povukao.

Interesantno da prisutni nisu ništa poduzimali da smire situaciju veću su dvojicu momaka prepustili da sve riješe fizičkim obračunom.

Nakon što je tuča od nekoliko sekundi okončana, mirni dečko je odšetao, dok su prisutni počeli da ismijavaju provokatora zbog dobijenih batina.

Oglasi