United na krilima Fernandesa razbio Brighton

Važna pobjeda Crvenih vragova

United na krilima Fernandesa razbio Brighton

E. Škorić

U meču 32. kola engleske Premier lige Manchester United je gostovao u Brightonu i protiv istoimene domaće momčadi slavio s 3:0.

United planira da igra Ligu prvaka naredne sezone, ali i dalje je ispod četvtog mjesta i u svakom meču nema pravo na kiks, posebno ne na gostovanju kod ekipe koja se nalazi u donjem dijelu tabele kao što je Brighton.

Ole Gunnar Solskjaer je i večeras izveo najjači sastav koji ima na raspolaganju, a njegov tim nije se previše namučio da upiše nova tri boda.

Mason Greenwood je lijepim prodorom i golom u 16. minuti trasirao put Uniteda ka novoj pobjedi, a onda je na scenu stupio Bruno Fernandes, koji mrežu Brightona trese u 29. i 50. minuti.

Crveni vragovi imaju 52 boda i na petom su mjestu, dok Chelsea ima dva boda više i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United 4. jula na Old Traffordu dočekuje Bournemouth.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi