Uvjerljive pobjede kadetkinja Radnik Bumeranga i Iskre

Premijer liga za kadetkinje

Uvjerljive pobjede kadetkinja Radnik Bumeranga i Iskre

S. Mlaćo

U današnjem programu 4. kola Premijer ženske lige BiH za kadetkinje do sada su odigrane dvije utakmice. 

Mlade nade Radnika iz Bumeranga slavile su u Bašigovcima kod Fortune sa ubjedljivih 10:1.

Gošće su povele pogotkom Željane Đurić, ali je samo tri minute kasnije poravnala Selma Hasić. Ipak do kraja uvjerljiva pobjeda gošći za koje su pogađale tri puta Željana Spasojević, još dva puta Jovana Stevanović i Sofija Krašumović...

U Bugojnu nade ŽNK Iskra na svom Jakliću deklasirale su ŽFK Sloga Kakmuž Petrovo. Bugojanke sjajno igraju u novoj sezoni, a danas su već nakon pola sata vodile 5:0.

Pogađale su dva puta Melina Taslidžan, po jednom Naida Haračić, Sanela Mlivo i Samra Bajrić. U drugom poluvremenu po jedan pogodak Melina Taslidžan, Samra Bajrić, Enisa Redžić i Murisa Malkoč.

Premijer ženska liga BiH za kadetkinje:

ŽFK Fortuna - ŽRK Radnik Bumerang 1:10 (1:5)

ŽNK Iskra Bugojno - ŽFK Sloga Kakmuž Petrovo 9:0 (6:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi