Uz malo rizika do mnogo veće zarade: Kvota na Man. City maestralnih 2.55, samo u Meridianu!

Uz malo rizika do mnogo veće zarade: Kvota na Man. City maestralnih 2.55, samo u Meridianu!

Sponzorski tekst

Večeras je na programu spektakularno polufinale Lige šampiona između Manchester Citya i Real Madrida, a kladionica Meridian ima najbolju ponudu i najveće kvote za ovaj meč.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

MANCHESTER CITY – REAL MADRID – 1 (1.50) X (4.50) 2 (6.20)

U posljednjih 10 godina, vlasnici Manchester Citya su uložili veliki novac kako bi se osvojila Liga šampiona, međutim to im još uvijek nije pošlo za rukom. 2016. godine je za trenera doveden Pep Guardiola, jedan od najboljih stručnjaka današnjice, ali „Građani“ i dalje pokušavaju da dohvate krov Evrope. Najbliži su bili prošle sezone kada ih je Chelsea porazio u finalu rezultatom 1:0. Sada su ponovo došli među četiri najbolja kluba i od finala ih dijeli samo prolaz protiv „Kraljevskog kluba“.

Real Madrid nije bio u najužem krugu favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone, ali Carlo Ancelotti je još jednom pokazao kakav je znalac. Pored plasmana u polufinale evropskog takmičenja, njegova ekipa će osvojiti La Ligu i italijanski stručnjak će postaviti prvi trener u istoriji fudbala koji je osvajao prvenstvo u svim ligama petice. Real u ovom dvomeču neće biti favorit, ali to nije bio slučaj ni kada su izbacili PSG i Chelsea.

Kladionica Meridian ima najveći broj različitih igara za klađenje, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA. Dok je kvota na „čistog keca“ skromnih 1.50, kvota na igru 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Citya i 1-3 gola u oba poluvremena) je mnogo većih 2.55.

Četiri gola u jednom poluvremenu je skoro nemoguće da vidimo, dok je mala vjerovatnoća da ne bude postignut niti jedan. Tako u kombinaciji „keca“ i 1-3 gola u oba poluvremena samo u Meridianu možete dobiti mnogo veću kvotu i samim time zaraditi veći novac.

Samo u Meridianu se možete kladiti i na osvajača Lige šampiona. Kvota na to da će City osvojiti prvi put ovo takmičenje ove sezone je 2.25, identično koliko je kvota i na Liverpool. Osvajanje Real Madrida se „plaća“ kvotom 7, dok na eventualnu senzaciju Villarreala je kvota 20.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.