Željo i Sarajevo odavno nisu bili ovoliki favoriti na gostovanjima

Kup BiH

Željo i Sarajevo odavno nisu bili ovoliki favoriti na gostovanjima

E. Oštraković

Danas su na rasporedu utakmice 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine, u kojima nas očekuje nekoliko sjajnih utakmica.

Sarajevo, iako sa kombinovanim sastavom, ne bi trebalo imati problema na gostovanju kod Sloge u Ljubuškom. Za sve one koji vjeruju u pobjedu Sarajeva ili smatraju da će Sloga iznenaditi, Mozzart nudi sjajne kvote koje možete pogledati OVDJE.

Željezničar također ide na jedno, vrlo vjerovatno, lakše gostovanje i to kod niželigaša u Derventi. Željo je apsolutni favorit, a Mozzart i za ovu utakmicu nudi jako dobre kvote, koje možete pogledati OVDJE.

Rudar će na svom terenu u Kaknju ugostiti komšije iz Zenice, ekipu Čelika. Blagi favorit je premijerligaš iz Zenice, ali Rudar igra jako dobro u posljednje vrijeme. Fantastične kvote na komšijski derbi nudi Vam Mozzart kladionica, a možete ih pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjerovatno i najzanimljivija utakmica igra se u Gračanici, gdje gostuje Velež. Gračanlije igraju dobro i žele prolaz dalje, ali Velež je favorit u ovoj utakmici. Naravno, i za ovu utakmicu Mozzart Vam nudi jako dobre kvote, koje bi bilo šteta propustiti, a možete ih pogledati OVDJE.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za Kupa BiH pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi