Milan objavom na Twitteru "uzdrmao" Apenine: Svi su odmah shvatili o čemu je riječ!

Ostaje na San Siru

Milan objavom na Twitteru "uzdrmao" Apenine: Svi su odmah shvatili o čemu je riječ!

Sponzorski tekst

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan početkom 2020. godine i to je bio pun pogodak za Rossonere.

Iako ima već 39 godina Ibrahimović i dalje igra u nevjerovatnoj formi, te je jedan od najboljih igrača Milana nakon što se vratio na San Siro.

Prvo je potpisao ugovor na pola godine, ali nakon što je briljirao u drugom dijelu prošle sezone klub mu je ponudio saradnju i za ovu sezonu što je Zlatan odlučio da prihvati.

Švedski napadač i ove sezone igra zaista odlično zbog čega se nakon pet godina vratio i u reprezentaciju Švedske.

Ibrahimović je imao ugovor do kraja ove sezone, ali su Rossoneri shvatili da ga ne smiju pustiti da ode ovog ljeta.

Milan je ponudio Ibrahimoviću ugovor do ljeta 2022. godine i kako stvari stoje sve je već završeno. Rossoneri su na Twitteru sjajnom objavom "naslutili" da je ugovor već potpisan i da Ibrahimović ostaje, a to su prenijeli i mnogi mediji na Apeninima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi su odmah shvatili da Milan na ovaj način želi dati do znanja da je Ibrahimović potpisao novi ugovor, a zvanična objava očekuje se uskoro.

No, očekuje se da će Ibrahimović već u ponedjeljak biti spreman kada će njegov tim očekuje derbi jer gostuju ekipi Lazija. Za utakmicu Lazio - Milan već je su poznate i kvote na kladionicama, a to možete vidjeti u ponudi MaxBet kladionice i to OVDJETakođer, MaxBet zapratite na Instagramu i Facebooku!

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi