Zmajevi imaju podršku i u dalekom Portugalu

Navijači BiH su u svakom ćošku Evrope

Zmajevi imaju podršku i u dalekom Portugalu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra meč 8. kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a protivnik je Gibraltar.

Budući da ova mala zemlja nema stadion koji bi mogao ugostiti utakmice ovog tipa, za svoj domaći teren je prijavila stadion Algarve u portugalskom Faru.

Bez obzira na to što je poraz od Kipra (3:2) drastično pokvario atmosferu pred meč sa Gibraltarom, naša selekcija ni u dalekom Portugalu neće biti bez podrške.

Nekoliko desetina bh. navijača večeras će bodriti Zmajeve sa tribina, a u našoj fotogaleriji možete pogledati kako izgledaju tribine stadiona Algarve neposredno pred početak utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi