Zvanično: Široki Brijeg doveo još jedno pojačanje

Begonja stigao na posudbu

Zvanično: Široki Brijeg doveo još jedno pojačanje

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine Široki Brijeg večeras je putem zvanične stranice predstavio još jedno pojačanje za novu sezonu.

Plavi dres će u narednoj sezoni Premijer lige nositi Luka Begonja, 25-godišnji defanzivac koji na Pecaru stiže na posudbu iz Lokomotive.

Begonja je prošle sezone nastupao na posudbi u Sesvetama i za ovaj klub je odigrao 12 utakmica u 2. HNL-u uz četiri postignuta pogotka, a odigrao je i jedan meč za Lokomotivu u 1. HNL-u.

U redove Lokomotive stigao je početkom 2014. godine iz Zadra, a u prošlosti je upisao ukupno 17 nastupa za mlade reprezentativne selekcije Hrvatske (U-18, U-19 i U-20).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Široki Brijeg je od završetka sezone angažovao i Josipa Ćorića, te Luku Grubišića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi