"Alonso je jedan od najtalentovanijih vozača na svijetu"
EPA

Tvrdi Mark Webber

"Alonso je jedan od najtalentovanijih vozača na svijetu"

E. Ganibegović

Australski vozač Mark Webber smatra da Fernando Alonso pravi grešku izletima u druge serije.

Alonso je prošle godine vozio na Indy 500 trci, a ove godine ima planove da vozi 24 sata Le Mansa, dok u McLarenu ne pravizapažene rezultate.

"Misim da je to velika greška. Morate da se fokusirate na jednu stvar, pogotovo kada je tim u problemima. Trke izdržljivosti i F1 su potpuno drugačije stvari i ne možete da radite obje", rekao je Webber, pa zatim dodao:

"Ko pobijedi, biće sjajno, jedan od najvećih uspjeha u historiji sporta. Ali iskreno, ne bih se kladio na to, iako je on definitivno jedan od najtalentovanijih vozača na svijetu."

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nemaa potrebe za prethodnm iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi