Bitan sastanak u Madridu: Šta je Ronaldo poručio Zidaneu i saigračima?

Pronašao način da ih motiviše

Bitan sastanak u Madridu: Šta je Ronaldo poručio Zidaneu i saigračima?

E. Škorić

Zinedine Zidane i njegovi igrači održali su sastanak u Valdebebasu nakon remija s Celtom u Vigu.

Real Madrid je ušao u ozbiljnu krizu rezultata i nikako da Kraljevi naprave određenu seriju pobjeda kojom bi se, ako ništa, opravdali kod navijača i žestokih kritičara. Ovako, sve češće su priče o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda, odlasku Zinedinea Zidana s klupe, raspadu sistema...

Međutim, Marca piše kako u Realu sve funkcioniše dobro, unatoč svim kiksevima. U trening centru Reala Zidane je održao sastanak sa igračima, a Ronaldo je bio jedan od glavnih govornika.

Šta je poručio timu? Ne, nije saopštio da odlazi, već je bio krajnje iskren i rekao je da je jako teško igrati bez pravog motiva mečeve La Lige, pošto je titula praktično izgubljena, ali je poručio: "Idemo na Ligu prvaka i Kup!".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u više navrata saigračima ponavljao kako sada idu po trofej Kupa i Lige prvaka i da se trebaju fokusirati na to, a da je liga manje-više završena priča, mada će i tu pokušati da izguraju što je dalje moguće i da, ako ništa, završe odmah iza Barcelone.

Jasno je da će Portugalac, unatoč svemu, težiti da popravi sezonu, da na individualnom nivou poboljša učinak, kako bi i dalje slovio za najboljeg nogometaša svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi