Stojanov ponovo na Tajlandu

Pronašao novi angažman

Stojanov ponovo na Tajlandu

Nekadašnji napadač Jedinstva i Zvijezde Uroš Stojanov vratio se na Tajland.

Stojanov je u proteklih nekoliko mjeseci nastupao u Crnoj Gori za Rudar, a nakon što se rastao sa ovim klubom odlučio je prihvatiti ponudu da se vrati na Tajland gdje je prethodno igrao od 2016. do 2017. godine.

Ovoga puta 29-godišnji Stojanov će nastupati za tamošnji Customs United, a to će mu ujedno biti deveti klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Pored Rudara, igrao je za Kissamikos, Prachaup, Agia Napu, Zvijezdu, Jedinstvo, Radnički Pirot i Donji Srem.

Podsjetimo, Stojanov je u prošlosti kao igrač Jedinstva bio najbolji strijelac Prve lige Federacije BiH sa 17 postignutih pogodaka, a golovima se također istaknuo igrajući u Premijer ligi BiH za Zvijezdu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi