Diarra: San svakog igrača je da igra za PSG

Prvo pojačanje Parižana

Diarra: San svakog igrača je da igra za PSG

Francuski fudbaler Lassana Diarra danas je postao novi igrač Paris Saint-Germaina.

Iskusni Diarra je ujedno prvo pojačanje Parižana u zimskom prijelaznom roku, pošto je sa francuskim klubom potpisao ugovor do juna 2019. godine, a na Park prinčeva je stigao kao slobodan igrač.

"Veoma sam sretan što sam potpisao ugovor sa klubom iz svog rodnog grada. Paris Saint-Germain mi mnogo znači. San svakog igrača je da igra ovdje. Imao sam dovoljno sreće da mi se to ostvari", izjavio je Diarra nakon što je potpisao ugovor.

Diarra je u novom klubu zadužio dres sa brojem 19.

Inače, Diarra je posljednji angažman imao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kroz bogatu karijeru ranije je igrao za Anži, Lokomotiv, Arsenal, Real Madrid, Chelsea, Portsmouth...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi