Halilović: Utakmice će pokazati koliko mogu pomoći klubu

Novo pojačanje bordo tima za SportSport.ba

Halilović: Utakmice će pokazati koliko mogu pomoći klubu

S. Mlaćo

Posljednje dosadašnje pojačanje FK Sarjevo je 28-godišnji Emir Halilović. Halilović je u BiH nosio i dres Zvijezde iz Gradačca, a boravio je i u Češkoj te u Austriji.

Odmah nakon potpisa ugovor priključio se svojim novim saigračima, te vrijedno radi u bazi bordo tima u Čitluku. Vjeruje da je dolaskom na Koševo napravio pravi potez.

"Drugi dan sam tu i trenutno je sve super. Igrači su me dobro prihvatili, nemam problema i svi u klubu su mi na raspolaganju", kazao je Halilović.

"Šest godina je kako sam otišao iz BiH, ali pratio sam neke utakmice Premijer lige. Koliko ću doprinijeti Sarajevu to će pokazati utakmice. Tu sam u svojoj zemlji, neću imati problema pri adaptaciji", jasan je novi član Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o ambicijama svog novog tima.
"Sarajevo uvijek ima najveće ambicije, pa ćemo vidjeti. Šest bodova nije nikakva razlika, te će se prvak tražiti između trenutno četiri prvoplasirane ekipe", dodao je Halilović za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi