Kazna za igrače Redsa zbog fotografije iz svlačionice

Mnogi su pomislili da Can ostaje

Kazna za igrače Redsa zbog fotografije iz svlačionice

E. Čaušević

Njemački fudbaler Emre Can još uvijek nije donio konačnu odluku da li će napustiti Liverpool na kraju sezone ili će potpisati novi ugovor.

Can s Redsima ima ugovor do kraja ove sezone, ali već odavno se špekuliše da će karijeru nastaviti u Juventusu. Međutim, veliku pometnju među navijačima Liverpoola napravila je fotografija iz svlačionice ove ekipe nakon velike pobjede u derbiju protiv Manchester Cityja.

Naime, Dejan Lovren objavio je na Instagramu fotografiju sa Canom i Wijnaldunom, a haos su napravili komentari Sturridgea i Morena. Oni su savljali emotikone za novac koje su mnogi protumačili kao znak da će Can ostati i produžiti ugovor. No, nisu bili ni blizu.

Nakon svega mnogi su shvatili da njihovi komentari imaju potpuno drugačije značenje. Naime, igračima Liverpoola strogo je zabranjeno da objavljuju fotografije iz svlačionice i svako ko prekrši to pravilo bit će novčano kažnjen. Očito je da su Sturridge i Moreno mislili upravo na to.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi