Marseille u osmini finala Kupa Francuske

Auxerre savladao Nantes u ludom meču

Marseille u osmini finala Kupa Francuske

Fudbaleri Marseillea plasirali su se u osminu finala Kupa Francuske nakon što su sinoć na gostovanju porazili Epinal sa sigurnih 2:0.

Trener Marseillea Rudy Garcia izveo je na ovom susretu šaren sastav, ali i to mu je bilo dovoljno da na kraju proslavi pobjedu jer su njegovi momci opravdali ukazano povjerenje.

Gosti su do vodstva stigli u 73. minuti preko Germaina, a konačan rezultat susreta postavio je Sanson u sudijskoj nadoknadi susreta.

Od ostalih rezultata vrijedi izdvojiti sjajan meč Nantesa i Auxerrea, a gostujuća ekipa je na kraju slavila pobjedu rezultatom 4:3. Dalje idu i Bourg Perronas, Caen, Chambly, Souchaux, Granville i Lens.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi