Mourinho izazvao svađu, igrači Cityja ga gađali mlijekom i vodom?
Posebnom je smetala glasna muzika u svlačionici Cityja nakon poraza njegovog Uniteda u gradskom derbiju.

Čini se da je bilo vatreno nakon derbija na Old Traffordu

Mourinho izazvao svađu, igrači Cityja ga gađali mlijekom i vodom?

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je, navodno, učestvovao u žestokoj svađi sa golmanom Manchester Cityja Edersonom u svlačionici nakon velikog gradskog derbija na Old Traffordu.

Britanski Telegraph je došao do saznanja da su prema Posebnom, nakon svađa sa Edersonom, poletjeli mnogobrojini predmeti, uključujući flaše mlijeka i vode.

Navodno je Mourinho nakon poraza svoje ekipe (1:2) otišao u svlačionicu Manchester Cityja kako bi rekao igračima ovog kluba da pokažu malo više poštovanja, s obzirom da se iz njihove svlačionice čula glasna muzika.

Međutim, ubrzo je došlo verbalnog okršaja Mourinha i golmana Cityja Edersona, a prepirci su se pridružili i ostali igrači Građana, kao i fudbaleri Uniteda koji su primijetili šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako navodi Telegraph ubrzo su prema Mourinhu poletjele flaše, a navodno ga je jedna pogodila u glavu.

Da ne dođe do još većeg sukoba pobrinuli su se pripadnici osiguranja na Old Traffordu koju su razdvojili "zaraćene" strane.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti