Nevjerovatni Englezi uslikali sastav Southgatea: Selektor Engleske na klupi ostavlja veliku zvijezdu

Pred meč protiv Paname

Nevjerovatni Englezi uslikali sastav Southgatea: Selektor Engleske na klupi ostavlja veliku zvijezdu

Selektor reprezentacije Englekse Gareth Southgate bio je 'žrtva' medija koji su na sve načine pokušavali da saznaju njegov sastav za utakmicu protiv Paname.

I - bogami, saznadoše. I to na kakav način. Jedan fotograf je upratio Southgatea koji je krenuo na trening i uspio je da uslika njegove bilješke koje je nosio u ruci po kojima se vidi da će napraviti dvije promjene pred Panamu.

Kao prvo, čini se da se Dele Alli neće oporaviti prije Paname, pa će propustiti ovaj susret i zamijenit će ga Loftus-Cheek. I, dok je to bilo donekle najavljeno, potpuno je neočekivano da će Southgate na klupi ostaviti jednu od prvih zvijezda, Raheema Sterlinga. Sudeći prema papiru kojeg je nosio selektor Engleza, Sterlinga će u prvoj postavi zamijeniti krilni napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford, dok će Jamie Vardy očigledno ponovo ostati bez prve postave.

Ovako bi trebao izgledati sastav Engleske za susret protiv Paname: Pickford, Walker, Mahuire, Stones, Trippier, Young, Lingard, Alli, Henderson, Sterling, Kane.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Englezi su u prvom kolu slavili protiv Tunisa sa 2:1 nakon što je Harry Kane postigao dva gola, a protiv Paname će igrati u nedjelju popodne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi