Pellegrini se ekspresno oglasio o Džeki: Znam ga dobro, ali...
Čileanski trener je vodio Manchester City od 2013. do 2016. godine i za to vrijeme je, skupa sa Džekom, osvojio titulu prvaka Engleske.

Trener West Hama govorio o Džeki

Pellegrini se ekspresno oglasio o Džeki: Znam ga dobro, ali...

Bh. kapiten Edin Džeko ovih dana se povezuje sa povratkom u Premiership.

Nekadašnji napadač Manchester Cityja dobrim igrama na početku sezone u dresu Rome i naše reprezentacije ponovo je zadobio pažnju brojnih timova, a u prvom redu se nalaze ekipe sa Otoka.

Kako su jučer prenijeli italijanski mediji, Džeko je na radaru četiri engleska kluba. Southampton, Cardiff City, Crystal Palace i West Ham se navodno interesuju za Dijamanta, a danas se povodom ovih špekulacija oglasio trener West Hama Manuel Pellegrini.

Podsjetimo, on i Džeko su već sarađivali u Manchester Cityju gdje su skupa osvojili Premiership, pa je novinare zanimalo da li će ponovo doći do ujedinjenja.

"Možete pričati o pet, šest ili sedam igrača koji se povezuju sa nama. Ne moramo govoriti samo o jednom igraču. Znam Džeko dobro, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o tome", rekao je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, West Hama sada očekuje utakmica protiv Tottenhama na domaćem terenu.

Promo

Top Komentari

kikiriki
DZEKo CARE,,,OSTAN U ROMI,,,I KRAJ PRICE.
42 3
Harisss
Za urednistvo: Molim vas, uklonite ove komentare koji vrijedjaju kao prvo Dzeku i njegovu porodicu a onda i drugi narod. U protivnom, nema potrebe da komentiram vise jer preovladavaju oni koje sport i ne zanima.
27 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi