Projekat koji će da zatrese fudbalski svijet: Messi i Ronaldo u istom timu 2020. godine?!
Ronaldo i Messi su dugo godina na suprotnim stranama, najveći rivali u svijetu fudbala, ali možda je došlo vrijeme da obuku dres istih boja?

Bekcham spreman dovesti velika imena u Miami

Projekat koji će da zatrese fudbalski svijet: Messi i Ronaldo u istom timu 2020. godine?!

E. Škorić

Izgleda kao malo vjerovatno, ali nije nemoguće da se ujedine Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Da li možete da zamislite Ronalda i Messija u istoj ekipi? Da, stvarno je to teško zamisliti, ali ko zna, možda se upravo Portugalac i Argentinac nađu na istoj strani i u istom dresu. Dva najbolja igrača svijeta posljednjih desetak godina su najveći rivali na terenu, ali...

I koliko god to na prvu izgledalo nevjerovatno, pojedini inostrani mediji su objavili da bi David Beckham mogao da spoji nespojivo. I sam Beckham je to 'nagovijestio'.

Beckham je vlasnik nastajućeg američkog kluba Inter Miami, a čuveni Englez je za TalkSPORT priznao da želi da narednih godina u klub dovede najveća imena svjetskog fudbala.

"Svako ima svoju listu želja. Kada pogledate kako Leo i Cristiano i dalje igraju, ne vidite da će ih uskoro moći zaustaviti. Oni igraju na tako visokom nivou da je teško zamisliti da ću uskoro napustiti svoje klubove, ali vidjet ćemo. Nikada ne znate šta se dešava", rekao je Beckham, dodajući:

"Tražimo dobre igrače koji bi napustili Evropu i došli u SAD. Uvjereni smo da ćemo imati vrhunske majstore u timu".

Top Komentari

eye of the tiger
Kako da ne I to zajedno samnom u tandemu
2 0
Edin Merlin
Oće,oće !!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi