Ramos odgovorio Maradoni: Messi je svjetlosnu godinu ispred tebe

Kapiten Španije nije dugo čekao

Ramos odgovorio Maradoni: Messi je svjetlosnu godinu ispred tebe

Kapiten Španije Sergio Ramos veoma brzo je odgovorio Diegu Maradoni na komentar da je Diego Godin bolji defanzivac od njega.

Ramos je nakon sinoćnje utakmice Španije protiv Irana prokomentarisao i Diega Maradonu za kojeg je rekao da je bio fenomenalan igrač, ali onda ga je malo i 'bocnuo' kazavši da je svjetlosnu godinu iza Messija.

"Respektujem Diega, bio je gigant. Čini mi se da je fenomen, ali isto tako sam siguran da argentinski narod zna da je svjetlosnu godinu iza najboljeg - Messija", rekao je Ramos koji se također osvrnuo i na eventualnog rivala u osmini finala. To će, ako se Španija tamo plasira, biti Rusija ili Urugvaj.

"Ne razmišljam o grupi u kojoj se nalaze Rusija i Urugvaj. Glavni cilj nam je da osvojimo prvo mjesto u grupi i da igramo dobro. Nijedan meč nije isti i uvijek ima nešto novo".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Španija nakon dva kola ima četiri boda i lider je grupe B zbog manjeg broja žutih kartona od Portugala koji također ima isti broj bodova i identičnu gol razliku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi