Roma prodaje Nainggolana, Belgijanac spreman za korak unazad

Odlazi u Kinu?

Roma prodaje Nainggolana, Belgijanac spreman za korak unazad

E. Škorić

Već smo pisali da se sprema velika rasprodaja na Olimpicu, a navodno je pred izlaznim vratima i Radja Nainggolan.

Nedavno je Belgijanac bio suspendovan od strane trenera Eusebija Di Francesca jer je za praznike objavio snimak na kojem se vidi kako konzumira cigarete i alkohol. Iako nema nikakve svađe među njima, Roma ga svakako namjerava prodati.

Navodno su Rimljani odlučni da prihvate 50 miliona eura iz Kine. Guangzhou je spreman da ga kupi i već u januaru, mada je Roma planirala da ga se odrekne tek po završetku tekuće sezone.

Nainggolan za razliku od mnogih igrača nema taj problem da ode igrati u Kinu, želi da dobro zaradi, a i u Kini je sve veći broj velikih igrača i trenera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Nainggolana se ranije dugo zanimao Manchester United, ali u posljednje vrijeme za ovog veznjaka nema pretjeranog interesa u Evropi, dok ga u Kini rado žele vidjeti. Ostaje samo da vidimo kada bi se transfer mogao realizovati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bsk
odlazak naingollana,pojacanje za romu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi