Kolumbija izjednačila protiv Japana

Ronaldinho se ukazao na Svjetskom prvenstvu u liku i djelu Quintera

Iako ne igra na Svjetskom prvenstvu, Ronaldinho se ukazao na terenima u Rusiji i to u liku i djelu veziste Kolumbije Juana Quintera. 

Japan je vodio protiv Kolumbije od 4. minute sa 1:0, ali Kolumbijci su do izjednačenja stigli u 39. minuti kada je Quintero fantastično pogodio iz slobodnog udarca.

Iako je pozicija bila veoma teška, Quintero je bio veoma namazan i prevario je živi zid tako što je šutirao po zemlji i lopta je na kraju završila u golu, iako je golman Japana pokušavao sucu Skomini reći da lopta nije prešla gol crtu.

Pogledajte ovu majstoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi