Ronaldo otkrio tajnu: Bradica ostaje do kraja turnira

Donijela mu sreću

Ronaldo otkrio tajnu: Bradica ostaje do kraja turnira

Kada portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo promijeni imidž, to primjeti čitav svijet, a tako je bilo i ovog puta kada je odlučio da se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pojavi sa ostavljenom bradicom. 

Medije koji prate Svjetsko prvenstvo interesovalo je zašto Ronaldo nosi bradicu i kako je do toga došlo, pa je on odlučio da objasni.

"Bili smo u sauni (prije utakmice protiv Španije) i počeo sam se brijati. Onda sam ostavio brijač i rekao sam - ako postignem gol protiv Španije, ostavit ću bradicu do kraja Prvenstva. I, onda mi je to donijelo sreću, postigao sam gol na toj utakmici, postigao sam i na ovoj protiv Maroka i bradica ostaje", rekao je Ronaldo.

Podsjetimo, najbolji igrač svijeta je postigao sva četiri gola za Portugal na ovom Svjetskom prvenstvu i postao je Evropljanin sa najviše postignutih golova za svoju reprezentaciju - 85.

Top Komentari

Bego
To se ti furas na prvog ronalda, samo je on to imo na glavi :)))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi