Šerbečić: Sretan sam, došao sam u veliki klub

Zvanično potpisao za Rosenborg

Šerbečić: Sretan sam, došao sam u veliki klub

Novopečeni "A" reprezentativac BiH Besim Šerbečić potpisao je danas za Rosenborg.

Devetnaestogodišnji Šerbečić je u redove slavnog norveškog kluba stigao iz Radnika, koji je inkasirao određenu sumu novca za obeštećenje, ali iznos je ostao u domenu poslovne tajne.

Nakon što je cijeli posao realiziran, Šerbečić je u razgovoru za zvaničnu stranicu Rosenborga izjavio kako je sretan zbog transfera, ne skrivajući pritom svoje ambicije.

"Sretan sam što sam došao u Rosenborg. Radi se o velikom klubu i veselim se novom početku. Imam velika očekivanja. Prvo i najvažnije mi je da se nametnem u klubu i učinit ću sve da izborim minutažu, a naravno, bitno mi je i da klub osvaja trofeje", kazao je Šerbečić. 

Cilj mu je, kaže, što prije da nauči jezik.

"Govorim malo engleski, ali potrudit ću se da što prije savladam kako bi se mogao što lakše sporazumijevati sa svima u klubu."

Podsjećamo, Šerbečić se Rosenborgu obavezao na četverogodišnju vjernost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti