Stigla zvanična ponuda za Mitrovića

Napušta Newcastle?

Stigla zvanična ponuda za Mitrovića

E. Ganibegović

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović ove zime bi moga napustiti redove Newcastle Uniteda, gdje u posljednje vrijeme ne dobija pravu priliku.

Mitrović se od početka januarskog prijelaznog roka povezuje sa nekoliko klubova, a sada je, kako prenosi Sky Sport, Brighton poslao zvaničnu ponudu za napadača Svraka, pa ostaje da se vidi da li će ona zadovoljiti čelnike kluba.

Prije nego što se javio Brighton, WBA se spominjao kao nova sredina Mitrovića, a navodno je klub za njegove usluge bio spreman izdvojiti 17 miliona evra.

Mitrović je u Newcastle stigao na ljeto 2015. godine iz Anderlechta za 13 miliona funti, a u dosadašnja 33 nastupa postigao je 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi