Miloš Teodosić spreman, vraća se protiv Raptorsa?

Playmaker Clippersa bi već sutra mogao na parket

Miloš Teodosić spreman, vraća se protiv Raptorsa?

Miloš Teodosić je pred početak sezone stigao u Los Angeles Clipperse kao veliko pojačanje. Međutim, tek što je sezona počela srbijanski playmaker je pretrpio nezogdnu povredu lijevog stopala, pa je uslijedio duži oporavak.

Ipak, čini se da je Teodosić konačno spreman, te da bi se mogao naći u rosteru Clippersa za susret sa Toronto Raptorsima, koji se igra u noći sa ponedjeljka na utorak.

Teodosić je u petak učestvovao u regularnom treningu sa ostatkom ekipe, a ukoliko ne bude imao novih problema do utakmice sa Raptorsima, navijači Clippersa bi ga konačno ponovo mogli vidjeti na parketu.

I sam trener Clippersa Doc Rivers je potvrdio da su velike šanse da Teodosić zaigra u narednoj utakmici, a po povratku "u akciju" srbijanskog playmakera zasigurno očekuje značajna minutaža, s obzirom da u ekipi do kraja sezone neće biti Patricka Beverleyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije