Mozgov i dva picka druge runde za Howarda

Razmjena Netsa i Hornetsa

Mozgov i dva picka druge runde za Howarda

Iako je NBA liga tek završila trijumfom Warriorsa koji su pomeli Cavalierse u finalu NBA lige, mercato u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta već je počeo. 

Brooklyn Netsi danas su u Charlotte Hornetse poslali ruskog centra Timofeya Mozgova i dva picka druge runde ovogodišnjeg drafta za bivšeg centra Hornetsa, Lakersa, Rocketsa i Magica Dwighta Howarda.

Ipak, u moru tradeova i free agenata koji su pred NBA ligom ovo ljeto, najviše očiju uprto je u Le Brona Jamesa koji najvjerojatnije izlazi iz ugovora s Cavsima i potražit će nove izazove.

U kombinacijama za Jamesa spominje se desetak klubova, a najviše izgleda da dovedu Kinga daje se Lakersima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti