OKK Sloboda raskinula saradnju sa Velimirom Gašićem

Presudio poraz na domaćen terenu od Radnika

OKK Sloboda raskinula saradnju sa Velimirom Gašićem

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Na današnjoj Hitnoj sjednici organa upravljanja OKK Sloboda Tuzla, donesena je odluka da se raskine saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, gospodinom Velimirom Gašićem.

"Ovom prilikom klub se Gašiću zahvaljuje na angažmanu u našem klubu u zadnjih nešto više od 15 mjeseci i želi nastavak uspješne karijere", istakli su iz OKK Sloboda.

Na istoj sjednici je odlučeno da se pruži prilika mladom stručnom trenerskom timu poniklom u OKK Sloboda Tuzla i Gradu Tuzla.

Tim je povjeren mladom treneru Eldaru Kavgiću koji će sa nešto iskusnijim Azurom Sakićem i Adnanom Žunićem činiti trio koji će voditi klub u nastavku takmičenja Lige 11 KSBIH.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Svi organi upravljanja OKK Sloboda Tuzla stoje u punom kapacitetu i pružit će punu podršku mladom tercetu stručnjaka kako bi se prekinuo niz od četiri uzastopna poraza i ispunili ciljevi za ovu košarkašku sezonu", jasna je poruka iz tuzlanskog kluba.

Top Komentari

Muris
A koji su to ciljevi "organa upravljanja OKK Sloboda Tuzla"? Bijedni, kao što su i oni sami. Malo će vas ko takve gledati.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi