Poslije izjave Jordana, slučaj "Kemba" je potpuno jasan
EPA

Oglasio se vlasnik franšize

Poslije izjave Jordana, slučaj "Kemba" je potpuno jasan

E. Ganibegović

Charlotte Hornetsima ove sezone i ne ide baš najbolje, pa su u klubu odlučili praviti promjene.

Već sedmicama se piše o tome kako će Kemba Walker napustiti Hornetse, bez obzira što im je najbolji igrač. Charlotte definitvno igra loše, pa su trenutno na 11. mjestu Istočne konferencije s 26 poraza u 45 utakmica i upravo je to potaknulo priču o mogućem trejdu njihovog playmakera.

Povodom cijele situacije u klubu, te mogućem trejdu ponajboljeg igrača, oglasio se i vlasnik franšize Michael Jordan.

"Da, razočaravajuće je gdje smo trenuitno, ali još nisam odustao od ove sezone", rekao je Jordan na početku razgovora za Charlotte Observer.

"Nemam namjeru trejdati Kembu, ali poslušat ću sve prijedloge. Jasno je da je sezona razočarenje i naravno da druge momčadi pitaju za naše igrače, ali i mi pitamo njih."

"Ostale momčadi žele Kembu. Nije da ga pokušavamo razmijeniti, ne želimo ga tek tako pustiti. Volim Kembu i neću ga razmijeniti za ništa drugo osim All-Star igrača", jasno je poručio Michael.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi