Vujošević objavio spisak, pozvao i Wilbekina

Vujošević objavio spisak, pozvao i Wilbekina

E. Škorić

Stručni štab muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Duškom Vujoševićem, saopštio je danas spisak za II ciklus kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Vujošević je pozvao Scottiea Wilbekina, a vratio se i Nedim Buza. 

Na spisku selektora za utakmice protiv Belgije i Rusije su:

Amar Gegić (Bayern), Nemanja Gordić (Budućnost), Sani Čampara (MoraBanc Andorra), Adi Zahiragić (Kakanj), Džanan Musa (Cedevita), Edin Atić (AEK), Almir Hasandić (Sloboda), Adin Vrabac (Hamburg Tovers), Aleksandar Lazić (Mega Bemax) Milan Milošević (Promitheas Patra), Nedim Buza (Oostende) Elmedin Kikanović (Monaco), Markus Lončar (Široki), Miralem Halilović (Orleans), Andrija Stipanović (Cedevita), Emir Sulejmanović (Montekit Fuenlabrada), Scottie Jordan Wilbekin (Darussafaka).

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

bsk
Uprkos kosarkaskom znanju,koje je neosporno,mislim da Vujosevic ima probleme sa osnovnom kulturom.Takve psovke,nekontrolisana agresivnost,bijes su bruka i sramota za svaki klub i drzavu.Ono sto on radi je najnizi oblik primitivizma i neotesanosti.Moze on hiljade knjiga procitati i biti najbolji trener svih vremena,mada objektivno nije ni blizu toga,ali onakve bujice izgovorenih gadosti bi trebale biti eliminacioni faktor za sve moguce civilizovane krugove,u sta se i sport ubraja.
1 4
stopseljacima
Sreca pa ste popravili tim u zagradi za koji igra scottie...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi