Dejana priznaje: Pa, dobro, Damir je malo ljubomoran

Uživaju u ljubavnoj vezi

Dejana priznaje: Pa, dobro, Damir je malo ljubomoran

E. Čaušević

Bh. teniser Damir Džumhur otvorio je novu sezonu u Australiji, a ponovo je veliku podršku imao od svoje djevojke Dejane Živković koja je bodrila našeg tenisera na Australian Openu.

Srbijanska manekenka je za Kurir izjavila da ona i Damir uživaju u ljubavnoj vezi, ali je priznala da još uvijek ne razmišljaju o braku, te da joj je u novoj 2018. godini karijera na prvom mjestu, odnosno manekenski posao u Sjedinjenim Američkim Državama.

"U novoj godini želim prije svega dobro zdravlje i uspjeh u poslu. Pa, ne razmišljam o udaji još uvijek, mislim da za brak ima još vremena. Želim da se posvetim karijeri i poslu u Americi. Damirov uspjeh? On je i sam rekao da je to i moja zasluga, a rezultati to potvrđuju. Veliki uspjeh je postigao u prethodnih šest mjeseci i jako mi je drago zbog toga", rekla je Dejana za Kurir.

Damirova izabranica dodala je da im neće predstavljati problem što ona radi u Americi, dok bh. teniser putuje po svijetu igrajući razne turnire. Također, Dejana je istakla da Damir zna biti ponekad ljubomoran, no da je to sve u granicama normale.

"Damir ima povjerenje u mene i zbog toga ne brine mnogo. Pa, postoji doza ljubomore, ali u normalnim granicama", dodala je srbijanska manekenka.

Promo

Top Komentari

Josip Domorocki
hahahaaaa......eto neces se ti u Americi karati....ma vjerujemo ti...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi