Gol života! Djevojka fudbalera PSG-a izgleda kao milion dolara

Smuvao paklenu Iris

Gol života! Djevojka fudbalera PSG-a izgleda kao milion dolara

O. Lekić

Poznatim fudbalerima možemo da prigovaramo kako igraju, ali, činjenica je da umiju da izaberu lijepe djevojke.

Uspješni i jako imućni fudbaleri su pravi magneti za atraktivne djevojke, a po tome se ni izdvaja ni francuski ofanzivac Hatem Ben Arfa koji brani boje Paris Saint-Germaina.

Iako mu ove sezone ne cvjetaju ruže kada je fudbal u pitanju, Ben Arfa može da se pohvali da je na privatnom planu napravio pomak, pošto je ušao u vezu s prelijepom Iris Mittenaeren.

Hatem i Iris su se upoznali u jednom noćnom klubu, a kako navode francuski mediji, jedno drugom su 'kliknuli' čim su se vidjeli.

Vrijedi istaći da je Iris proglašena za Miss Francuske i Univerzuma 2016. godine. Rođena je u Lilleu na sjeveru Francuske, ima diplomu stomatološkog fakulteta, a zaljubljenica je u ekstremne sportove, putovanja i francusku kuhinju.

Da li je fudbaler Paris Saint-Germaina napravio dobar izbor, procijenite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi