NBA zvijezda želi legalizaciju kokaina: "Svi ga trebaju koristiti"

Kontroverzna izjava Nicka Younga

NBA zvijezda želi legalizaciju kokaina: "Svi ga trebaju koristiti"

Legalizacija marihuane u Sjedinjenim Američkim Državama uzima maha, a sada je susjedna Kanada potpuno legalizovala marihuanu za "rekreativnu" upotrebu". Ipak, ima i onih koji smatraju da se i neke teže droge trebaju legalizovati.

Naime, Nick Young još uvijek slavi svoj prvi NBA šampionski prsten do kojeg je došao u dresu Golden State Warriorsa, a novinare američkog TMZ Sportsa su zanimali i njegovi stavovi o legalizaciji marihuane.

On je, međutim, na pitanje o legalizaciji marihuane u Kanadi imao zanimljiv odgovor.

"Želim da se donese odluka o legalizaciji kokaina. Svi trebaju koristiti kokain", poručio je popularni Swaggy P i izazvao burne komentare, bez obzira da li je u svojoj izjavi samo želio biti šaljiv ili ne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi