Plavuša koja je zabavljala McGregora u noćnom klubu: Htio je da budem na stolu

Pričala o odnosu s UFC zvijezdom

Plavuša koja je zabavljala McGregora u noćnom klubu: Htio je da budem na stolu

E. Škorić

UFC zvijezda Conor McGregor uživa posljednjih dana u noćnim klubovima i privatnim zabavama.

McGregor je prije četiri mjeseca izgubio tehničkim nokautom od Floyda Mayweathera i za to je dobio 100 miliona dolara, a sada je Irac spreman za nove borbe.

"Mogu da se pojavim bilo gdje i sve se vrti oko mene. Borilački sport, moda i alkohol. Sve pretvaram u ztlato", kazao je McGregor u svom stilu, a navodno se dogovara borba njega i Mannyja Pacquiaa, mada ovaj to odbija potvrditi.

U međuvremenu, ubija se od alkohola i žena. Navodno je protekla dva dana u vlastitom hotelu boravio s prijateljima, a paparazzi su susreli čak 10 manekenki koje ulaze ili izlaze iz njegovog apartmana.

O odnosu s njim govorila je i Kamila Kostka (24), s kojom se zabavljao u noćnom klubu, što svjedoče i brojne snimke na internetu.

"Conor je sjajan momak. Stvarno je na zemlji i sviđa mi se. Normalna je osoba. Lijep je i jednostavan, pokušava da bude kao i svi ostali. Conor i njegovi prijatelji su željeli da ostanem na stolu kada su stigli, pa jesam i to je dio mog posla. Baš smo se zabavljali i taj klub je takve vrste", kazala je Kamila.

Kamila je u svemu tome bila obučena u donje rublje i čizme, plesala je za McGregora i društvo, a on ju je dizao u zrak i čini se da su svi tu večer uživali, te da su se potrošile enormne količine novca.

Top Komentari

bananko
podero je ko poziv za vojsku
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti