Pretukao sina Mosesa Malonea, pa dobio 35 godina zatvora, a sve to zbog Hardena

Nevjerovatan događaj u Americi

Pretukao sina Mosesa Malonea, pa dobio 35 godina zatvora, a sve to zbog Hardena

E. Ganibegović

Luda priča stiže nam iz Amerike, a ima velike veze s dvije NBA zvijezde, jednom bivšom i jednom aktualnom. 

Naime, bivši zaposlenik striptiz kluba Darian Blount osuđen je na 35 godina zatvora zato što je s pomoćnicima pretukao sina Mosesa Malonea i to iz razloga što je ovaj na društvenoj mreži kritizirao Jamesa Hardena.

Malone Jr. opljačkan je i pretučen poslije te objave. Od samog početka sumnjao je kako ove stvari imaju veze s James Hardenom, pa je odlučio da tuži superzvijezdu NBA lige i njegov tim, međutim nije utjerao pravdu, pošto je sud Hardena oslobodio bilo kakve veze s incidentom.

Blount i napadači su uzeli Maloneu 50 hiljada dolara i pretukli ga, a na sudu je oštećeni rekao kako je čuo da je Harden platio napadačima 20 hiljada dolara da ga napadnu.

Bez obzira na sve, sud vjeruje kako igrač Houstona nema nikakve veze s ovim događajem, dok će Blount u zatvoru provesti narednih 35 godina zbog zaista bizarnog razloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije