Tajnovita smrt poznatog huligana
Firić je sa nekoliko plaćenih huligana iz Splita prošle godine izazvao nemire na beogradskom derbiju. Žestoko je pretučen, a nekoliko mjeseci prije tragične nesreće, proveo je u srpskom zatvoru (Foto: Printscreen)

Policija istražuje dvije mogućnosti

Tajnovita smrt poznatog huligana

M. Šljivak

Poznati hrvatski huligan Ante Firić poginuo je u srijedu ujutro na autoputu kod Ivanić Grada.

Firić, koji je postao poznat kada je sa grupom huligana iz Splita učestvovao u velikim neredima na beogradskom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, gdje je na kraju jedva izvukao živu glavu.

Njegova smrt na autoputu u 5:30 ujutro izazvalo je mnogobrojna pitanja. Policija istražuje dvije mogućnosti oko smrti jer je zaista sumnjiva činjenica da je pretrčavao autoput u rano jutro.

Jedna mogućnost je da je Firić nedaleko od mjesta nesreće izbačen iz jurećeg automobila, a druga je da je bježao od nekog prije nesreće u kojoj su ga udarila tri automobila.

Njegova smrt je za sada obavijena velom tajne. Policija radi na rasvjetljavanju slučaja i uskoro bi trebala da dođe zvanična verzija oko smrti huligana iz Splita.

Top Komentari

AMKO
Molim vas redakcijo sta to ima sa sportom
30 1
adis_D11
Covjek je bio na vise sportskih natjecanja nego ti,ok je sto pisu o njemu ima dosta ljudi kojih interesuje koga ne nemora citati.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi